0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Koffer

Biografie de Koffer

De koffer is klaar voor iedere feesttent, festival, personeelsfeest, trouwerij of kroeg en is dé partyband die jij zoekt.

Na veel geploeter, gevloek en echtscheidingen hebben we het toch voor elkaar gekregen om een bruisende show neer te zetten.
Interactie, brede muziekkeus en gezelligheid is wat de koffer biedt.

De koffer biedt het allemaal.

Van Nederlandstalig Marco Borsato, De Dijk, André Hazes, Jan Smit, schakelt De Koffer net zo gemakkelijk naar Alternatieve muziek als killing in The Name van Rage Against the Machine of Metallica.

Maar ook : AC/DC, Queen, PSY, LMFAO, Black Eyed Peas, Mumford & Sons .

7 totaal verschillende karakters met passie voor muziek

Zij vormen de Koffer en nemen ook echt 7 koffers mee naar ieder optreden, waar alles inzit om het publiek te vermaken.
Het kan zomaar zijn dat je door ons gekleed op het podium staat te zingen of dat de band in disco outfit de nummers van Donna summer en Abba staan te spelen.

Allround repertoire en gezelligheid

Beperkt aangepaste of ingrijpend verbouwde bekende nummers, verrassend gearrangeerde medleys, een breed scala aan muziekstijlen:
het maakt van De Koffer de ultieme coverband voor een spetterende avond muziek en feest.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Koffer boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties