0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Nick en Simon

Biografie Nick en Simon

Simon Keizer (16 mei 1984) kwam bij Nick Schilder (6 november 1983) in de klas en ze begonnen met zingen.
Het nummer Still searching schreef Simon speciaal voor zijn vader die overleed aan maagkanker.

bekend zangduo boeken of inhuren

Het duo werd bekend nadat ze veelvuldig te zien waren in de reallifesoap van hun vriend Jan Smit. In 2006 zorgde dat voor een doorbraak met de singles Steeds weer en De soldaat.

Nick en Simon 2 burolivemuziek.nlDe soldaat is speciaal geschreven voor de Nederlandse militairen in Uruzgan en hun familie thuis.
Van de single is op verzoek een nieuwe versie gemaakt, omdat in de oorspronkelijke versie de soldaat in het liedje dood gaat.
In het door Nick herschreven De soldaat, de hereniging sluiten de soldaat en zijn geliefde elkaar echter weer in de armen.

Ook het debuutalbum Nick & Simon was een groot succes en bereikte de top 10 van de Album Top 100. Het album heeft inmiddels de platina status bereikt.

Zangers en zangeressen boeken

Binnen een jaar zijn Nick & Simon al niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. In januari van 2007 ontvangen ze een Zilveren Harp, later dat jaar gevolgd door de allereerste TMF Borsato Award. Hun single Kijk Omhoog komt binnen op nummer 2 in de Single Top 100 en is hun grootste hit tot dan toe.

Nick en Simon boeken voor scherpste gage

In 2007 zijn Nick & Simon te zien in maar liefst drie realitysoaps.
Naast Gewoon Jan Smit krijgen ze hun eigen serie Nick & Simon bij de TROS op Nederland 1.

Bekend duo uit volendam

Bovendien begint in dat jaar De Zomer Voorbij, het inmiddels jaarlijks terugkerende programma waarin de jongens met Volendamse vrienden Jan Smit, 3JS, Kees Tol en wisselende muzikale gasten op een zomerse bestemming lol én muziek maken. Met Rosanne schieten Nick & Simon in 2008 voorgoed de onsterfelijkheid in. Het aanstekelijke nummer staat in totaal maar liefst 55 weken in de Single Top 100 en is in 2008 het meest gedraaide nummer in de Nederlandse horeca, goed voor een SENA Mediatools Award.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Nick en Simon boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties