0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Little Symphony

Biografie Little Symphony

Little Symphony is een bijzonder duo. 2 prachtige dames die op bijna magische wijze de cello en viool bespelen. De indrukwekkende en stijlvolle wijze waarop de dames hun muziek laten horen is fenomenaal.

Ze spelen al jaren in grote orkesten en gerenommeerde theaters als Carré en het repertoire gaat van pop tot jazz en uiteraard easy listening. En net zo makkelijk word een prachtig klassiek stuk gespeeld.

Hedendaagse popliedjes worden in een instrumentaal klassiek jasje gegoten. Alles op hun eigen bijzondere wijze. Deze livemuziek is dan ook bijzonder geschikt voor de meest sfeervolle locaties en gelegenheden.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? We maken graag een mooi voorstel voor je op maat. Dit is een instrumentale act.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Little Symphony boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties