0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Sowieso

Biografie Sowieso

Dit duo is gestopt en Marco Verriet is solo verder gegaan. Lees hier alle info over Marco

2 mans formatie Sowieso bestaat uit Marco (Verriet) en Marco (Liebers). Al sinds 1995 werkt dit duo met mekaar samen en niet geheel zonder succes. Al jaren een zeer professioneel duo met een zeer drukke agenda.

Bands en orkesten boeken of inhuren

Dit duo laat zien dat een band niet uit 4 of 5 personen hoeft te bestaan. Het bewijs dat een band/orkest niet groot hoeft te zijn. Met een prachtige lichtshow en een krachtige geluidsinstallatie zijn ze overal inzetbaar.

Duo en stemmingsorkesten

Een zeer gevarieerd en uitgebreid repertoire aan muziek hebben Marco en Marco. Van disco kneiters tot meezingers en van dansmuziek en top 40 tot easy listening en muziek uit de laatste 5 decennia.

Boek je bands simpel online bij Burolivemuziek

Er word niet gewerkt met vaste setlists. Hierdoor is de volgorde van de muziek dus iedere keer weer anders en kan het duo direct inspelen op de sfeer op de dansvloer en de wensen van het publiek.

Sowieso boeken voor scherpste gage

Het repertoire is ook altijd up-to-date en word maandelijks aangepast.  Daarnaast behoort het extra inhuren van een DJ tot de mogelijkheden zodat er ook in de pauzes actief muziek gedraaid word.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sowieso boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie