0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sowieso

Biografie Sowieso

2 mans formatie Sowieso bestaat uit Marco (Verriet) en Marco (Liebers). Al sinds 1995 werkt dit duo met mekaar samen en niet geheel zonder succes. Al jaren een zeer professioneel duo met een zeer drukke agenda.

Bands en orkesten boeken of inhuren

Dit duo laat zien dat een band niet uit 4 of 5 personen hoeft te bestaan. Het bewijs dat een band/orkest niet groot hoeft te zijn. Met een prachtige lichtshow en een krachtige geluidsinstallatie zijn ze overal inzetbaar.

Duo en stemmingsorkesten

Een zeer gevarieerd en uitgebreid repertoire aan muziek hebben Marco en Marco. Van disco kneiters tot meezingers en van dansmuziek en top 40 tot easy listening en muziek uit de laatste 5 decennia.

Boek je bands simpel online bij Burolivemuziek

Er word niet gewerkt met vaste setlists. Hierdoor is de volgorde van de muziek dus iedere keer weer anders en kan het duo direct inspelen op de sfeer op de dansvloer en de wensen van het publiek.

Sowieso boeken voor scherpste gage

Het repertoire is ook altijd up-to-date en word maandelijks aangepast.  Daarnaast behoort het extra inhuren van een DJ tot de mogelijkheden zodat er ook in de pauzes actief muziek gedraaid word.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sowieso boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties