0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
They Want You 2 Dance

Biografie They Want You 2 Dance

Tijdens een optreden van They Want You! gaat gegarandeerd het ‘dak er vanaf’.
They Want You! laten tijdens hun optreden de meezing-tijden van de seventies & eighties herleven, met nieuw gearrangeerde nummers met verrassend moderne invloeden.

one hell of a show

Als Lumberjack, Police-officer, Sailor en uiteraard Indian komen de heren in schitterende showkostuums op de bühne en vervolgens gaat de “disco & dance revival” van start.

Best of hits uit de jaren 70 en 80

Deze sprankelende show met uitsluitend de grootste hits van de The Gibson Brothers, The Jacksons en natuurlijk The Village People beleeft een geweldige publieksfinale met het nummer YMCA!

They Want You! is een originele en dynamische live gezongen feelgood act!

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je They Want You 2 Dance boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties