0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Harold Veenhoven

Biografie Harold Veenhoven

Harold Veenhoven is een allround zanger en toert met zijn eenmansorkest door, met name, Noord Oost Nederland. Harold is al ruim 15 jaar actief in de muziek en is zeer ervaren.

stemmingsorkest boeken of inhuren

Je kan hem wellicht kennen van het stemmingsorkest /duo Kalm Aan.  Maar Harold treed net zo makkelijk in zijn eentje op als eenmansorkest. Zeer allround en multi inzetbaar.

Artiesten boeken bij Burolivemuziek.nl

Harold komt uit Emmer Compascum en is een locale held. Dat komt mede omdat hij de piratenhits een warm hart toedraagt. Zo kan hij een avond al die bekende en vertrouwde hits van de etherpiraten spelen en zingen.

Harold Veenhoven boeken voor jouw feest

Maar net zo goed speelt Harold een avondje heerlijke dans- en stemmingsmuziek. Heel allround en zeer breed inzetbaar voor bv een buurtfeest, bruiloft, schuurfeest, piratenfeest of braderie.

Harold is naast stemmingsorkest ook te boeken als tape artiest. 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Harold Veenhoven boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties