0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Gers Pardoel

Gers Pardoel biografie

In 2011 breekt Gers Pardoel door in NL met de hitsingle “ik neem je mee”.
Het hele land is met Gers Pardoel meegegaan en achterop zijn bagagedrager  gesprongen.

Zijn hits zijn bekend bij het hele volk en iedereen kan ze meezingen. Gers zelf heeft intussen niet stil gezeten. In zijn studio in Tilburg produceert hij rusteloos nieuwe beats en schrijft hij teksten. Intussen heeft de rapper een gezin met twee jonge kinderen, dat vereist discipline.Gers Pardoel is een workaholic van het goede soort. Iemand die altijd bezig is met zijn werk, maar zonder zijn omgeving te verwaarlozen. Zijn gezin is heilig voor hem.

Gers Pardoel en zijn bagagedrager

“Een makkelijk nummer schrijven, dat is het moeilijkst wat er is. Schrijf maar eens een nummer met een tekst en een melodie die je als luisteraar onmiddellijk oppikt. Gers broedt voortdurend op zulke nummers. Daarnaast schrijft hij ook songs voor anderen, dus luieren is er niet bij. Creëren is het motto.

Gers in 2009 in Nederland en Vlaanderen bekend vanwege zijn succesvolle samenwerking met The Opposites op de single Broodje Bakpao.
Pardoels debuutalbum Deze wereld is van jou werd uitgebracht in november 2011 en haalde platina op 28 mei 2012.
Pardoel is vooral bekend geworden door zijn nummer 1-hit Ik neem je mee.

Ik neem je mee

De tweede single van het album, Ik neem je mee, werd een grote hit in België en Nederland, zo groot zelfs dat het vanaf 6 april 2012 de grootste Nederlandstalige hit ooit in de Nederlandse Top 40 werd op basis van het puntensysteem voor de Top 40.

Ook het nummer Bagagedrager (met Sef) werd een grote hit in Nederland en België.
De muziek van de single werd gebruikt in de televisiereclame van zorgverzekeraar Zilveren Kruis. Pardoel werkte samen met Marco Borsato en schreef en zong met Guus Meeuwis het nummer Nergens zonder jou. Met Doe Maar nam Pardoel het nummer Liever dan Lief op.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gers Pardoel boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties