0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Burdy

Biografie Burdy

Burdy is geboren te Groningen op 7 februari 1964 als Lebertus Lammert Schaap. Hij komt als tweeling te wereld en krijgt als roepnaam Bert.

Optredens

De belangrijkste optredens van de afgelopen jaren waren o.a. het
• Promotie feest FC Groningen op de Grote markt in Groningen
• Het 15 jarig Jubileumfeest in de Smelt te Assen in 2007.
• Het 20 jarig Jubileumfeest in de Bonte Wever te Assen 2012!
• De vele optredens op de Piratenfeesten in het land.

Bekende zanger boeken of inhuren

Burdy heeft veel hits gemaakt vooral in zijn album Der gaait niks boven t Grunnings, daar blijft het niet bij met dit album er is nog iets bijzonders aan!

Sayonara, Ramona Ramona, De Hypnotiseur, Daar zijn we vrienden voor, De Noorderling, Rosalita, Zomervriendin, Mijn Radio, Clap your hands, Ik heb de hele nacht, en vele cd singles, cd’s en dvd’s volgen. Van het album“Der gaait niks boven t Grunnings” gaan de opbrengsten naar de gehandicapten in de provincie Groningen.

Het Feest Beest uit het Noorden!

De meeste songteksten zijn door Bert geschreven en mede daardoor is ook ieder optreden uniek en elk optreden een waar feest om nooit te vergeten! De stijl die burdy doorbrengt op andere is erg fijn om naar te luisteren.

zanger Burdy boeken voor scherpste gage

Burdy maakt er met zijn eigenzinnige act altijd en overal een geweldig feest van! Eenmaal op de bühne blijkt Burdy een geboren entertainer en brengt hij zijn publiek muzikaal onder hypnose!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Burdy boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties