0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Ancora

Biografie Ancora

De zangers Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Patrick van Bree die samen Ancora vormen, trekken met hun aanstekelijke mix van Shanty, Irish folk en pop in 2013 onmiddellijk veel aandacht. Het is duidelijk: ze gaan er voor de volle 100% voor en alles moet perfect voor elkaar zijn.

Bekende zanggroepen boeken

Ancora slaagt er in een lawine aan publiciteit te genereren rond de albumrelease van Vrij Als De Wind.
Natuurlijk dankzij de gelijknamige eerste single, maar ook door de volstrekt unieke wijze waarop de albumpresentatie plaats vindt.

Bands en artiesten voor scherpste gages

Een week lang varen zij met het zeilschip De Inspiratie langs havens aan het IJsselmeer. In iedere haven treden ze op en hebben zij een afspraak met Piet Paulusma.
Hij verzorgt ‘s avonds vanaf datzelfde schip zijn Piet’s Weerbericht en zet en passant Ancora in het zonnetje.

Ancora is koersvast, maar dat betekent niet dat ze ook exact dezelfde koers volgen.
Dus zijn er veel liedjes in de stijl die we van hun debuutalbum kennen, zoals De Gouden Eeuw, De Ierse Pub en God Moet Een Zeeman Zijn. Maar het album heet niet voor niets Voorbij De Horizon. Muzikaal nemen ze dat in een aantal nummers letterlijk. Luister maar eens naar tracks als Thuis Zijn, Vaar Op Je Eigen Kompas en de fraaie ballad Zoals Ooit Bij Ons.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ancora boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties