0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
GRLBND

Biografie GRLBND

GRLBND is vernieuwend, is fijn en de nieuwste popgroep van Nederland en is ontstaan uit vijf getalenteerde girls Denise, Romy, Som, Delany en Rony.

The Next Boy/Girlband

We kennen de popsensatie van het bekende SBS 6 programma The Next boy/girlband.

Eerste SUCCES Single!

Na veel intensieve audities en lange weken bij The Next Boy/Girlband, zijn de Girls aangekomen bij de finale deze overleefd en samen met John Ewbank hun eerste single ‘Party’ gelanceerd. Dit betekend genieten van heerlijke fun sounds met moves die jij niet kunt evenaren, zo wel….? GRLBND is nu te boeken bij Burolivemuziek.nl dans, zing mee!

Covers

De dames kunnen niet alleen goed zingen en dansen. Ze spelen voor jou graag geweldige covers onderanderen van Beyonce , Destiny’s Child, Fifth Harmonyen Katy Perry.  Tot snel.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je GRLBND boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties