0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bianca Graf

Biografie Bianca Graf

Bianca Graf is regelmatig te zien op TV en te horen op de radio in het Duitse MDR gebied, vele van haar songs zijn door heel Duitsland populaire hits geworden.
Door een veelzijdige persoonlijkheid kan Bianca van elk feest een succes maken, of het nu gaat om gala’s, Schlagerfeesten of besloten feesten zoals bedrijfsfeesten en bruiloften!

Internationaal

Jaarlijks is Bianca te vinden op een cruise schop om deze te voorzien van optredens.
De ene keer naar Groenland en de andere keer naar de Middellandse zee, de hele wereld over als het nodig is.

Weihnachtsprogramma

Voor rond de kerst heeft bianca een speciaal Weihnachtsprogramma waarbij ze bekende liederen opvoert maar ook een paar eigen nummers!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bianca Graf boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties