0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Gré Parelmoer

Biografie Gré Parelmoer

Gré Parelmoer is een multi talent en naast zangeres ook Feest met entertainer, comédienne en discodanseres.
En voor iedere gelegenheid zeer geschikt. Of het nu een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of huiskamerconcert is.

zangers en zangeressen boeken of inhuren

Het verhaal van Gré begint wanneer ze meedoet aan de audities voor Popstars, waarvoor ze veel complimenten kreeg van de voltallige jury. Henk Jan Smits was enthousiast terwijl Patricia Paay haar uniek vond.

Carnavalsartiesten boeken

Ze lieten haar unaniem door naar de volgende ronde en deze 2e ronde, de zogenaamde theaterronde, was heel spannend en omdat Gré niet iets mocht zingen van de Osmond Brothers is ze kwaad weggelopen. Maar ze maakte het goed hoor en ze gaf ieder jurylid een cdtje van haarzelf.

Bekend van popstars

In 2013 wilt Gré de Carnavalsbattle bij Life4you  van Carlo en Irene op RTL4 en hiermee is haar landelijke doorbraak helemaal een feit geworden. Nederland ligt aan de voeten van Gré Parelmoer.

Gré Parelmoer boeken voor scherpste gage

Een optreden van Gré is altijd leuk en binnen 5 minuten doet iedereen mee. Ze is te boeken voor 1 x 30 minuten, maar kan ook voor 2 sets of avondvullend geboekt worden.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gré Parelmoer boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties