0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bennie Solo

Biografie Bennie Solo

Met deze top entertainer, zanger, komiek, spelleider en damesliefhebber kunt u de avond geweldig doorhalen! Hij is overal voor te boeken… op de camping, in het cafe, in de feesttent, het buurttheater, tijdens het straatfeest, hij kan het allemaal! Hij zet uw feestje om in een prachtige avond vol plezier.

Feestartiesten boeken of inhuren

Met Bennie Solo haalt u een totaal gebeuren binnen! Een knettergekke, wervelend ᅠen complete show. Met repertoire dat varieert van de leukste Nederlandstalige meezingers, de hits van toen en Duitse Schlagers.

Bennie Solo boeken

Deze topper maakt uw avond compleet…Of het nu gaat om een complete avondvullende show met licht, decor en geluid of om een act van 40 minuten… wij geven een 100% FEEST garantie!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bennie Solo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties