0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Boer Bennie

Biografie Boer Bennie

Boer Bennie is het aanstormende talent van het platteland. Met een melkveebedrijf van ruim 3000 melkkoeien is Bennie al druk zat, maar in de avonduurtjes maakt hij graag wat  tiet vrij om de gezelligste (boeren)rock en lol kneiters te zingen.

Boek een feestartiest

Niet bij een koor of in kerk maar gewoon bij jou in de feesttent of schuur. Bennie zingt het allerbeste en de gezelligste kneiters van Boh Foi Toch, Normaal, Jovink, Bökkers, Dutch Boys, Mooi Wark en nog veel meer.

Boer Bennie boeken voor scherpste gage

Bennie is gek op uiers en bier en in combinatie gaat hij helemaal uit zijn dak. Plop een biertje open en zing mee met Bennie. Een show van Bennie is interactie, liters bier, beetje lompigheid en natuurlijk een boel (rock)n LOL.

BENNIE D’R KLOAR VEUR??

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Boer Bennie boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties