0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bökkers

Biografie Bökkers

Gelukkig. Bökkers gaat door. Met een nieuwe bezetting. De nieuwe bandleden Bart Petter, Jim Zwinselman, Stef Hoekjen en Jeroen Sweers zullen naast Hendrik Jan Bökkers weer ouderwets dr op knappen.

Kroonprins van de dialectrock. Inmiddels kind aan huis in vele steden, tentfeesten en op diverse festivals waaronder uiteraard de Zwarte Cross. En met kind bedoelen we eigenlijk snotblaag.

(boeren)rockband boeken

Zo smerig, eigenwijs en ondeugend dat je er onmiddellijk van gaat houden als ware het je eigen bloed. Met hun opruiende rechttoe-rechtaan rock ’n roll a la AC/DC, Chuck Berry en ZZ Top zijn de mannen hard op weg heel Nederland te onderwerpen.

Bands boeken bij Burolivemuziek.nl

De Overijsselse rockband rond voormalig Voederbietel Hendrik Jan Bökkers begon in 2010 als Normaal-coverband, maar heeft inmiddels na vier studioplaten en een live-album een volledig eigen smoelwerk opgetrokken.

Rock ’n Roll

De expliciete teksten in Sallands dialect op het laatste album ‘Schorem uut de schiettente’ bleven niet onbesproken. Een Wapenveldse dominee riep in november zijn schapen op vooral niet naar deze goddeloze band te gaan.

Bökkers boeken voor scherpste gage

“’t bunt boefjes, maar aardige boefjes”, mijmert Rikie, festivaldirectrice van de Zwarte Cross over deze band.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bökkers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties