0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bökkers

Biografie Bökkers

“We willen gewoon spelen en dan het liefst die oude nummers van de eerste drie platen van Normaal, zo vaak en zo veel mogelijk, hoe harder hoe beter!”, luidt de even nuchtere als simpele verklaring van Heinoër Hendrik Jan Bökkers op de vraag of zijn Normaal Coverband het gat opvult dat Jovink en de Voederbietels en Normaal zelf achterlaten.

(boeren)rockband boeken

Omdat we het mooi vinden, omdat we het rock en roll vinden in haar puurste vorm.

Achterhoekse trendsetters

Tegenwoordig is Bökkers allang niet meer de normaal coverband die het sinds de oprichting in 2010 was. De band heeft nu een eigen sound en repertoire met nummers in het Sallandse dialect.

Rock ’n Roll

Nog steeds trekt de band muzikaal ontzettend van leer; het gaspedaal van de rock&roll werd en word nog steeds tot de bodem ingetrapt! Dat hoor je en nog beter, dat zie je aan de grote schare fans die Bökkers nu al heeft.

Bökkers boeken voor scherpste gage

Bökkers heeft verschillende albums uitgebracht: Bökkers (2011), Morattamottamotta (2013), Humme (2014), Blixer Elixer (2015) en het livealbum Live & Knetterhard (2016). Daarnaast zijn verschillende singles verschenen.

Bökkers bestaat uit

  • Hendrik Jan Bökkers (zang, gitaar)
  • Erik Neimeijer (zang, gitaar, orgel, bluesharp)
  • Arjan Pronk (bas)
  • Jeroen Hobert (drums)

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bökkers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties