0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Patatje Metal

Biografie Patatje Metal

De Patatten van metaal kennen een goei fiske bakken.
Dat hoor je vaak en repetent zeggen. Daarmede wordt alleszins niet bedoeld dat ze goed vis kunnen bakken, maar dat ze een fijn feest kunnen neerzetten.
Huur Patatje Metal in voor een avondje rocken / medezingen met nederpop en het dak gaat er gegarandeerd af.
Zo was het ook dit keer weer bij onze provinviale buren in America in de Cartouche.
Nou hebben ze daar alleen maar een frituur en een cassettebandje nodig om een feest aan te richten. Maar Patatje Metal blies het carnavalsvertier dit jaar van de Schaal van Richter af.
Veel hoeft hier niet aan te worden toegevoegd, het was vet, gezellig en er waren veel mooie meiden. Volgend jaar weer?

Unieke mix van nederpop en heavy rock

Patatje Metal brengt iets wat geen enkele andere band op aarde brengt: een volstrekt unieke, opzienbarende mix van Nederpop en heavy rock-hits! Heerlijk heftig en super herkenbaar! Met dit repertoire en hun heerlijke over-the-top-metalshow krijgen de Mannen van Metaal werkelijk iedereen in hun ban: headbangers en hardrockers, maar ook smartlapliefhebbers en feestpubliek. Plus ieder ander die toe is aan iets compleet nieuws. Het smartmetalvirus grijpt dan ook zonder aanziens des persoon om zich heen: ‘Waar Patatje Metal is, daar is het heftig feest’. En zo is het maar net.

Artiesten met een gevoel voor humor

Verantwoordelijk voor het smartmetalgeweld zijn zanger Marco Borsatan, bassist Nico Haat, drummer Dennie Antichristian en de gitaristen Ramsstein Shaffy en Het Beest.

Patatje Metal: wie niet voelen wil, moet horen!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Patatje Metal boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie