0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
BOMBITAS XL

Biografie Bombitas XL

Wie aan Gruppo Sportivo en Herman Brood denkt kan niet om de Bombitas heen. Het spetterende duo dat de gelederen van beide bands versterkt sinds 1980. Live zijn Lies Schilp en Inge Bonthond de grote blikvangers, en de bijzondere kleur van hun stemmen zet de toon van iedere Sportivo en Brood show.

BOMBITAS XL
Met Powerplay frontman Jan van der Meij hebben de Bombitas al jaren een muzikale fling. Niet heel verwonderlijk dat de dames hem gevraagd hebben om samen met Max Mollinger en Peter Calicher, drummer en toetsenist van Gruppo Sportivo, een show te maken waarin hun eigen pophistorie centraal staat.

Bekende band boeken

Bombitas XL speelt hun favoriete nummers van Herman Brood, Powerplay, Vitesse, I’ve got the Bullets, The Frog en niet in de laatste plaats Gruppo Sportivo. Mooi omlijst door smeuïge verhalen over de rock & roll jaren met deze bands en een prachtig tijdsbeeld. Want was Herman Brood niet een van de oprichters van Vitesse, de band waar Jan van der Meij lange tijd dienst van uitmaakte? Spannend om te zien en te horen hoe de kruisbestuiving Sportivo, Brood, Powerplay gaat werken.

Herman Brood Achtergrondkoor

Na een succesvolle start in het voorjaar van 2014 gaat BOMBITAS XL vanaf januari 2015 op tour met een programma van flashbacks naar hun roemruchte verleden Gruppo Sportivo, Herman Brood & his Wild Romance, Powerplay, Vitesse, I’ve got the bullets, en The Frog.

Wie aan Gruppo Sportivo en Herman Brood denkt kan niet om de Bombitas heen. Het spetterende duo dat de gelederen van beide bands versterkt sinds 1980. Live zijn Lies Schilp en Inge Bonthond de grote blikvangers. De bijzondere kleur van hun stemmen zet de toon van iedere Sportivo- en Broodshow. Met Powerplay frontman Jan van der Meij hebben de Bombitas al jaren een muzikale fling. Niet heel verwonderlijk dat de dames hem gevraagd hebben om samen met Max Mollinger en Peter Calicher, drummer en toetsenist van Gruppo Sportivo, een show te maken waarin hun eigen pophistorie centraal staat.

Repertoire van o.a. Herman Brood en Gruppo Sportivo

BOMBITAS XL speelt een repertoire van bekende en minder bekende songs van de bands waar zij deel van uitmaakten:
The Tattoo song, Hit, Pop it (Herman Brood), Armee Monica, Superman (Gruppo Sportivo), Make it alone (Powerplay), Rock & roll band (Vitesse).

De kruisbestuiving Sportivo, Brood, Powerplay geeft een swingend beeld van de rock & roll jaren 70/80.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je BOMBITAS XL boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties