0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Boh Foi Toch

Biografie Boh Foi Toch

Boh Foi Toch ontstond als gelegenheidsband in 1989. Oud-Normaalleden Jan Manschot en Ferdi Joly, bassist Willem te Molder en trekharmonikaspeler/ liedjeszanger Hans Keuper vonden elkaar voor een optreden tijdens het Achterhoek Gala op Nieuwjaarsdag, 1990 in Hengelo (Gld).

Eigen werk band boeken of inhuren

Hun mengsel van zydeco en rock sloeg meteen aan, de Boh Foi Toch-Rap was een groot succes. Besloten werd door te gaan.
Het repertoire werd uitgebreid en polka’s, walsen, maar ook ballads vonden er hun plaats, net als Folky deuntjes en Tex-Mex.

‘Bij een pakkie boter’

Een gouden greep blijkt de SRV man te zijn. SRV-wagens nemen de cd op in het warenpakket en zo kan de klant aan huis de cd aanschaffen, samen met de yoghurt en de karnemelkspap. Al met al en mede dankzij dit distributiesysteem gaat het schijfje meer dan 50.000 keer over de toonbank! De tweede cd “Veur pauwen en poeten” verschijnt eind 1993, gevolgd door nummer drie: “Den straotfox en andern” uit 1995.

Bekende band boeken voor scherpste gage

Wat meer dan twintig jaar geleden als een geintje is begonnen met een enorm repertoire van wel vijf nummers, is tegenwoordig een niet meer weg te denken fenomeen uit de Achterhoekse muziekcultuur.

Line up

Hans Keuper: trekzak en zang
Paul Kemper: gitaar
Willem te Molder: basgitaar en zang
Han Mali: drums

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Boh Foi Toch boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties