0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Hein met the Spitfires

Biografie Hein met the Spitfires

Nog één keer gaat Hein met the Spitfires op pad en dat kan niet anders dan een weergaloos feest worden. Hein word daarbij begeleid door de gezelligste feestband de Woudrukkers die zich voor de gelegenheid hebben omgedoopt tot Spitfires.

Band boeken of inhuren

Hein Mighelbrink is de legendarische frontman van the Spitfires die in de jaren 1939 is begonnen als een soort van bigband. Na de oorlog veranderde de toenmalige bandleider de naam van de band in de huidige naam als eerbetoon aan die bekende vliegtuig en zijn bouwers.

Boerenrock band boeken

Hein is in 1979 bij de band gekomen en hij is dan ook met ruim 30 jaar de langst spelend bandlid. Hein is de markante zanger/gitarist en herkenbaar aan zijn grote baard, zijn hoed en immer zwarte kledij.

Hein met the Spitfires boeken voor scherpste gage

Bekendste nummers van de Spitfires zijn Pipi Vangkous, De Haan is Dood en Ik zal oe met de piele tegen de boks an sloan. Hein ontving 4x platina ouvre awards en zijn bijdrage aan de Nedersaksische volkscultuur is van ontschatbare waarde.

Tijdens de afscheidstour zal Hein daarnaast nummers spelen van zijn grootste muzikale Rock ‘N Roll helden.
Een avondje lekker uit je dak met één van de grootste (boeren)rockbands uit de history van de achterhoek.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Hein met the Spitfires boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties