0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Blend-it

Biografie blend-it

Blend-it is een eigentijdse feestband bestaande uit enthousiaste topmuzikanten, die muziek maken met een flinke dosis plezier!

Samenwerkingen

Blend-it heeft samenwerkingen gehad verschillende bekende artiesten zoals Ali B, Chris Hordijk, Shirma Rouse, Najib Amhali, Glennis Grace, Trijntje Oosterhuis en ook VanVelzen

Verrassende hits!

Blend-it speelt voor u disco, pop, rock en soul. Van oude klassiekers uit de jaren ’70, ’80 en ‘90, met af en toe een verrassende eigentijdse hits!

Geslaagde avond? Boek Blend-it!

Dit geeft Blend-it met unieke mix van een dynamische live-show, topkwaliteit en harmonie. Hierdoor is er een totaalconcept ontstaan, waarbij het publiek continu getriggerd blijft om lekker mee te feesten………!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Blend-it boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties