0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Glennis Grace

Biografie Glennis Grace

Glennis Grace is geboren in Amsterdam op 19 juni 1978 en haar carrière begint al op jonge leeftijd wanneer zij als 11-jarig meisje het podium deelt met Julio Iglesias. Vanaf dat moment mag het duidelijk zijn: Glennis Grace is here to stay!

Bekende zangeressen boeken of inhuren

Grote bekendheid krijgt Glennis in 1994 wanneer zij als 16-jarig meisje deelneemt aan de Soundmixshow met haar vertolking van Whitney Houston’s ‘One Moment in Time’. Ze pakt heel Nederland in en wint voor een miljoenenpubliek het tv-programma.

artiesten en bands boeken bij Burolivemuziek

In 2005 doet Glennis mee aan het Eurovisie Songfestival in Kiev, Rusland. Met de prachtige ballad ‘My Impossible Dream” mag ze ons land vertegenwoordigen. Na dit Songfestival avontuur brengt Glennis nog enkele Engelstalige singles uit, maar al snel blijkt dat het Nederlandstalige dichter bij haar hart ligt.

De beste zangers van Nederland

glennis grace burolivemuziek.nlIn 2010 maken de bekende krullen ruimte voor stijl haar. Met deze verfrissende look gaat Glennis ook muzikaal een nieuwe richting uit. Met de Nederlandstalige single ‘Als je mij weer aankijkt’ als resultaat. In 2011 krijgt de carrière van de zangeres een enorme positieve wending door de deelname aan het tv-programma ‘De beste zangers van Nederland’.

TVOH artiesten boeken of inhuren

Met haar uitvoering van Volumia’s ‘Afscheid’ valt het Nederlands publiek volledig voor de zangkwaliteiten van Glennis en scoort hierdoor binnen één week haar allereerste nummer-1 hit. De single is wekenlang de meest verkochte single in Nederland, wordt in mei 2011 bekroont met een Gouden Plaat en ontvangt een Edison nominatie voor ‘Beste single’.

In de zomer van 2013 komt de single ‘Ondanks Alles’ uit, titelsong van de film ‘Smoorverliefd. In de tussentijd is Glennis samen met producer Edwin Evers aan het werk voor een nieuw Nederlandstalige album.

Ladies of Soul zangeres

Naar aanleiding van een benefiet-optreden met Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer wegens het overlijden van zangeres Whitney Houston, werd in 2013 de gelegenheidsformatie Ladies Of Soul opgericht.

Glennis Grace boeken voor scherpste gage

Ook Grace werd hier onderdeel van. Met 2 uitverkochte shows in de Amsterdamse Ziggo Dome traden de artiesten vervolgens in februari 2014 met elkaar op. Hierna trok Grace voor de eerst keer in haar carrière langs de Nederlandse theaters met de ‘Live In Concert’ theatertour. In februari 2015 was de zangeres opnieuw onderdeel van de Ladies Of Soul concertenreeks en tevens is de zangeres opnieuw begonnen met een nieuwe theatertour.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Glennis Grace boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties