0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Berget Lewis

Biografie Berget Lewis

Berget Lewis staat tot ver over de grenzen met de bekendste artiesten op de grootste podia en ze betoverde haar publiek tijdens haar uiterst succesvolle theater en clubtour.
Ze schitterde als Maria in het televisiespektakelstuk ‘The Passion’ en wordt alom geroemd als een vocaal fenomeen met een prachtige carrière.

Bekende zanger of zangeres boeken

Ze werd in Amsterdam geboren uit Surinaamse ouders.
Op jonge leeftijd begon zij als a capellazangeres en ze ging in 1986 op tournee door de Verenigde Staten met een gospelkoor.
Lewis begon haar professionele zangcarrière als achtergrondzangeres bij Total Touch en maakte deel uit van Candy Dulfers Funky Stuff en de band van Ruth Jacott.

Ladies of soul zangeres

Met Edwin Evers won Lewis in 2007 het programma Just The Two Of Us en samen traden zij op tijdens het concert van De Toppers in de Amsterdam ArenA.

Op het podium staan is slechts één onderdeel van Bergets rijke leven in de muziek.
Ze is ook een productief songschrijfster en tevens is ze een studiodier dat het beste uit zichzelf en haar medemuzikanten haalt.

soul zangeres boeken of inhuren

Zangeres, songschrijver, producer, docent, inspirator… ze werd uitgeroepen tot ‘beste zangeres van Nederland’ maar ze is veel meer dan dat: Berget Lewis is niet minder dan een muzikaal fenomeen.

Berget Lewis boeken voor scherpste gage

Een liveshow van Berget Lewis bestaat uit een mix van soul en R&B hits uit het heden én verleden.
Golden oldies van haar muzikale grootheden als Aretha Franklin, Chaka Khan en Prince worden afgewisseld met megahits van hedendaagse popsterren als Beyoncé en Rihanna.

Repertoire van Berget Lewis

Uiteraard zal Berget ook eigen repertoire ten gehore brengen.

Andere zangeressen op burolivemuziek zijn o.a.
Monique Smit
Trijntje Oosterhuis
Shirma Rouse
Anita Meijer

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Berget Lewis boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie