0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Koos Stekkerdoos

Biografie Koos Stekkerdoos

Koos Stekkerdoos gooit de stekker erin met feestknaller ‘ZOIGE’!   en beweeg ‘m maar naar voren, beweeg ‘m maar terug…

Carnavalsartiest boeken

Koos Stekkerdoos is een echte carnavalsartiest uit Brabant en brengt ná de elfde van de elfde een vrolijk uptempo nummer maar dat net niet té snel is zodat je na anderhalve keer luisteren je de tekst kent en uit volle borst kan meezingen is sowieso geen probleem. ‘Johoho’ en ‘Lalala’ komen geregeld terug.

Feesten en meezingen

De teksten hebben het voor veel hedendaagse carnavalshits kenmerkende dubbelzinnigheid. Koos Stekkerdoos komt in Hilvarenbeek een schoonmaakster tegen en het verhaal ontrolt zich daarna als vanzelf.

Feestartiest tegen scherpste gage

Zing mee met de gezelligste carnavalshit van 2017 en lal mee.
‘Beweeg hem maar naar achter, beweeg hem maar naar voor en zuig maar lekker door’

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Koos Stekkerdoos boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties