0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Romy Monteiro

Biografie Romy Monteiro

Romy is nooit bewust bezig geweest met een zang carrière dit veranderde nadat ze in 2014 mee deed met de talenten show TVOH. Ze geloofde nooit dat ze wel kon zingen, maar het tegendeel werd bewezen!

Zangeres boeken of inhuren

Met coach Trijntje Oosterhuis bereikte ze de kwartfinales.
Na de show die Romy neerzette tijdens haar auditie bij The Voice of Holland kon niemand meer om haar heen.

Bekend van The Bodyguard

Monteiro is de dochter van musicalactrice Antje Monteiro. Ze is alleen door haar moeder opgevoed, omdat haar Portugees/Braziliaanse vader op vroege leeftijd het gezin verliet. Monteiro studeerde Marketing-Communicatie in Amsterdam.

Romy Monteiro boeken voor scherpste gage

Het gaat super met Romy, zelfs zo goed dat ze in september 2015 haar musicaldebuut in de musical The Bodyguard als Rachel Marron speelt. De musical is gebaseerd op de wereldberoemde film met Whitney Houston en Kevin Costner in de hoofdrollen. Romy met haar ‘Power Woman’ stem gaat in haar rol als Rachel Marron vele hits van Whitney Houston zingen waaronder een van de grootste wereldhits “I Will Always Love You'”.

Bij Burolivemuziek.nl kunt u Romy Monteiro ook boeken met danseressen!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Romy Monteiro boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties