0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Romy Monteiro

Biografie Romy Monteiro

Romy is nooit bewust bezig geweest met een zang carrière dit veranderde nadat ze in 2014 mee deed met de talenten show TVOH. Ze geloofde nooit dat ze wel kon zingen, maar het tegendeel werd bewezen!

Zangeres boeken of inhuren

Met coach Trijntje Oosterhuis bereikte ze de kwartfinales.
Na de show die Romy neerzette tijdens haar auditie bij The Voice of Holland kon niemand meer om haar heen.

Bekend van The Bodyguard

Monteiro is de dochter van musicalactrice Antje Monteiro. Ze is alleen door haar moeder opgevoed, omdat haar Portugees/Braziliaanse vader op vroege leeftijd het gezin verliet. Monteiro studeerde Marketing-Communicatie in Amsterdam.

Romy Monteiro boeken voor scherpste gage

Het gaat super met Romy, zelfs zo goed dat ze in september 2015 haar musicaldebuut in de musical The Bodyguard als Rachel Marron speelt. De musical is gebaseerd op de wereldberoemde film met Whitney Houston en Kevin Costner in de hoofdrollen. Romy met haar ‘Power Woman’ stem gaat in haar rol als Rachel Marron vele hits van Whitney Houston zingen waaronder een van de grootste wereldhits “I Will Always Love You'”.

Bij Burolivemuziek.nl kunt u Romy Monteiro ook boeken met danseressen!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Romy Monteiro boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie