0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Marianne Weber

Biografie Marianne Weber

Marianne Weber (Utrecht, 5 december 1955) vormde aan het begin van de jaren negentig samen met Jan Verhoeven het Holland Duo. Ondanks enkele kleine succesjes, ging ze solo verder.
In 1992 scoorde ze haar eerste hit met Ik weet dat er een ander is.

De regenboog met Frans Bauer

In 1997 nam Marianne een cd op met de toen vrij onbekende Frans Bauer. De single de Regenboog werd een nummer 1 hit in de Nederlandse top 40

Weber treedt anno 2009 nog steeds regelmatig op voor volle zalen en is een graag geziene gast op het TROS Muziekfeest en het MegaPiratenfestival. Ook scoort ze nog regelmatig hits met liedjes als De Italiaan en Als dit geen liefde is. Haar album Tranen van geluk stond in de zomer van 2007 op de eerste plaats in de albumcharts.

Zangeres Nederlandse levenslied

Voor de tros maakte Marianne de reallifesoap Frans en Marianne. Deze maakte ze met haar grote vriend Frans Bauer en samen deden ze tevens een eenmalige reeks concerten in Ahoy.

In 2012 zat Weber 20 jaar in het vak, en dat vierde ze met een groots concert in concertgebouw De Doelen in Rotterdam op zaterdag 24 maart 2012.

Inmiddels woont ze op Gran Canaria maar maakt ze regelmatig de oversteek naar Nederland om te komen optreden.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Marianne Weber boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties