0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jennifer Ewbank

Biografie Jennifer Ewbank

Jennifer Ewbank (Den Haag, 27 juli 1987) is een Nederlandse singer songwriter. Ze verwierf bekendheid door haar deelname aan het televisieprogramma The voice of Holland (2010), als zus van de componist van jurylid Marco Borsato.

The Voice of Holland zangeres boeken of inhuren

In 2011 kwam haar debuutalbum London Tree uit.

Als zus van de bekende componist John Ewbank speelde bij Jennifer muziek al vroeg een rol in haar leven. Na het afronden van de middelbare school ging ze een opleiding volgen aan de Sound-academie van Hilversum.

Singer songwriter artiesten

Naast zangeres spreekt Jennifer ook stemmen in voor films en series waaronder Winx Club 3D: Magisch Avontuur.

Daarnaast speelde ze in 2013 de rol van Tinkerbell in de arena show Peter Pan – The Never Ending Story, een productie van het Belgische Music Hall Group. Hierin vloog Jennifer door de Vorst Nationaal in Brussel en vijf keer door een uitverkochte Ziggo Dome in Amsterdam. In oktober werd de show wegens succes herhaald in Ahoy Rotterdam.

Jennifer Ewbank boeken voor scherpste gage

Jennifer is een fantastische zangeres en multi inzetbaar maar per definitie en zeer geschikt voor bruiloft en intieme settings.

Op welke momenten van de dag willen jullie muziek? En niet alleen muziek, maar bijvoorbeeld echt live muziek?
Over het algemeen zijn er 4 momenten waar muziek goed tot zijn recht zou komen:
1. Ceremonie
2. Borrel / toost en taart
3. Diner
4. Feest

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jennifer Ewbank boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties