0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Wesley Klein

Biografie Wesley Klein

Wesley Klein is geboren in Leiderdorp op 25 maart 1988. Hij is een Nederlandstalige zanger en tevens lid van de formatie GENTS, samen met Danny Froger en Danny Nicolay.  Wat ooit begon voor de spiegel is uitgegroeid tot een mooie carriere.

Zanger boeken of inhuren

In 2010 wint Wesley de SBS6 talentenjacht Popstars, maar omdat zingen bij Wesley in het bloed zit doet hij al sinds 2004 mee met talentenjachten en niet geheel zonder resultaat.
Vaak wint hij.

Artiesten boek je bij Burolivemuziek

Lang hoefden zijn fans hem niet te missen, want ook na het Popstars-avontuur is Wesley nog een aantal weken op TV te bewonderen. Hij word namelijk met de camera gevolgd voor een real-life programma.

Wesley Klein boeken voor scherpste gage

Dat het publiek Wesley ook op handen draagt, blijkt wel uit de prijzen die de jonge zanger in de wacht weet te slepen. Zowel de Buma Award als de Sterren.nl Award voor ‘Aanstormend Talent’ sleept Wesley in de wacht: een bekroning op een geweldig jaar. En met een ook al nominatie voor de 100% NL Award én een nieuw album op komst, heeft Wesley alle reden om de toekomst vol vertrouwen tegemoet te zien.

Boek een zanger

In de zomer van 2019 scoort hij een hit met zijn single Waarom Dans Je Niet Met Mij. Dit voorjaar geeft Wesley zijn eerste live concert. Zijn nieuwe album is in de maak, het gaat weer een fantastisch jaar worden

Hier meer info omtrent de formatie GENTS waar Wesley deel van uit maakt.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Wesley Klein boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties