0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Danny Froger

Biografie Danny Froger

Als zoon van René Froger is muziek bij Danny met de paplepel ingegoten; hoe kan het ook anders met een naam als Froger.
Op 16-jarige leeftijd vond vader René de tijd rijp voor een gezamenlijk optreden, en dat moest dan maar meteen in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 man publiek!

Bekende zangers boeken of inhuren

De afgelopen jaren deed Danny veel ervaring op als zanger en na een jaar keihard werken aan een eerste eigen album, was er begin dit jaar dan eindelijk de langverwachte eerste single ‘Vandaag’.

Boek een zanger

Danny verraste vriend en vijand met een volwassen popsong waarvoor kosten nog moeite waren gespaard. ‘Vandaag’ stond in diverse hitlijsten enkele weken op de nummer 1 positie en werd veelvuldig gedraaid op de radio. Ook op tv was er veel aandacht voor Danny’s debuutsingle. Zo was hij o.a. uitgebreid te zien in programma’s als ‘Life 4 You’, ‘Koffietijd’, ‘RTL Boulevard’ en ‘SBS Shownieuws’.

Artiesten boeken of inhuren

In 2004 maakte Froger, aan de hand van zijn vader, zijn podiumdebuut in de Amsterdam ArenA. In de jaren die volgden was hij te zien in diverse realitysoaps rond het gezin Froger, waaronder Effe geen cent te makken en De Frogers: Helemaal Heppie.
In 2010 bracht hij, samen met zijn vader en halfbroers Maxim en Didier onder de naam De Frogers, de single Zo heppie! uit, die de 24e plaats in de Nederlandse Top 40 wist te behalen

Danny Froger boeken voor scherpste gage

Inmiddels is het tijd voor een tweede single, de up-tempo zomer-plaat ‘Harder’. Een feel good pop-song over het ultieme liefdesgevoel: verliefd zijn. Dit gevoel wordt nog eens versterkt door een spectaculaire videoclip. Danny gaat door op de ingeslagen weg om zijn plaatsje te veroveren. Hoogwaardige producties op een eigentijdse frisse wijze gepresenteerd.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Danny Froger boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties