0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
B-brave

B-brave biografie

B-Brave bestaat uit Kaj van der Voort, Samuel Leijten, Cassius Verbond, Dioni Jurado-Gomez en Jai Wowor.
B-Brave eindigde in 2013 als derde in het Nederlandse talentenjachtprogramma X-Factor.

Jongensgroep boeken

De vijf jongens hadden voor het vormen van B-Brave al ervaring met musicals en hebben elkaar leren kennen door de artiestenopleiding. Van der Voort, Leijten en Jurado-Gomez hebben gespeeld in de musical Ciske de Rat. Van der Voort tevens in de musical Tarzan, waar ook Wowor in heeft gespeeld. Verbond was een danser van Ralf Mackenbach. Bij hun deelname aan het vijfde seizoen van X Factor in Nederland bereikten ze de finale. In de finale werden ze derde.

Bekend van X factor

Op 17 juli 2013 tekenden ze een platencontract bij Sony Music Entertainment en gaven ze een jaar later aan om ook Engelstalige nummers op te willen nemen om zo in het buitenland furore te maken.

Beste video 2014 en Nickelodeon’s Kid’s Choice Award

In 2014 won B-Brave de XITE Kickstart Award voor beste nieuwkomer. Hun videoclip ‘Bad’ sleepte de ‘Beste Video 2014′ in de wacht van VEVO Nederland.
Eveneens in 2014, won B-Brave de Nickelodeon’s Kid’s Choice Award ‘Favoriete Act Nederland/België’.
Deze award wonnen zij in 2015 voor een tweede keer, dit was nog niet eerder voorgekomen en zij zijn daarmee de eerste act die deze award twee jaar op een rij in ontvangst mochten nemen. In 2015, zijn ze weer genomineerd voor XITE awards, ditmaal in de categorieën ‘Beste Pop’ en ‘Streetteam’. Ook zijn zij weer genomineerd voor beste video van 2015 door VEVO Nederland voor hun video ‘Verleiden’.

In 2014 ontving Kaj van der Voort de eer van ‘Hittegolf Hunk’ van het jaar vanuit Hitkrant en een jaar later, in 2015, sleepte Samuel Leijten dezelfde Hitkrant Hittegolf Hunk Award in de wacht. Kaj ontving in 2015 een award van Hitkrant voor ‘Hottest hairdo’.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je B-brave boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie