0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
CB Milton

Biografie CB Milton

Clarence Milton Bekker of Clarence Bekker is een Nederlands zanger en rapper uit de tweede generatie eurodance. Hij is vooral bekend van zijn hits Send me an angel en It’s a loving thing.

Bekend van hitsingle Send me an Angel

In 1985 neemt Clarence deel aan de Soundmixshow met het nummer Do what you do van Jermaine Jackson. Hij werd daarmee derde in een voorronde. Twee jaar later ging hij zingen in The Swinging Soul Machine, waarin hij het jongste lid was, maar paar jaar later start hij zijn eigen solo carriere.

Solo zanger met een fantastisch stemgeluid

Clarence word in 1993 in contact gebracht met  eurodance producers Peter Bauwens, Phil Wilde en Jean-Paul de Coster, die op dat moment veel succes hadden met de groep 2 Unlimited.

zangers boeken voor scherpste gage

Zij werden de producers van CB Milton en zijn eerste single Send me an angel werd meteen een hit in Nederland en Belgie.
Ook de andere vier singles die van zijn debuutalbum It’s my loving thing verschenen, haalden de hit- of tipparade.

De single It’s a loving thing haalde zelfs de top 3 in Vlaanderen en werd een bescheiden hitje in Engeland.
Een van de danseressen van Clarence is de tot dan toe onbekende Sylvana Simons.

Repertoire CB Milton

Het repertoire van CB Milton is een mengeling van Soul, dance, Discoknallers en uiteraard zijn eigen hits.

Laat je verbazen door het stemgeluid van deze waanzinnige zanger

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je CB Milton boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties