0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Village People

Biografie Village People

De Village People is een Amerikaanse discogroep die vooral in de late jaren zeventig succesvol was. De groep is vernoemd naar Greenwich Village, een grote uitgaansbuurt in New York waar de groepsleden vaak kwamen. Hun grootste hits worden nog vaak gehoord als feestmuziek.

70’s en 80’s artiesten voor scherpe prijzen

Binnen no-time zetten de mannen van Village People iedere gelegenheid/feest helemaal onderste boven. Iedereen wil toch Village People? Een fijne show van ca. 30 min. en natuurlijk is er ook altijd een moment om even samen op de foto te gaan….

Classics artiesten boeken

Met meer dan 65 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, waren de Village People eind jaren zeventig een waar fenomeen. Hun hits waren het overbekende “YMCA”, “In Hollywood”, “In the Navy” en “Go West”. De groep wint vele awards en blijft de jaren erna door touren.

YMCA

“In the navy” was het nummer dat zich plaatste voor nummer 1. 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Village People boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties