0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Riël de Groot

Biografie Riël de Groot

Riël de Groot is een bekende naam bij vele senioren. De afgelopen jaren heeft hij heel wat seniorencentra en huiskamer mogen verlichten met zijn prachtige stem.

Senioren artiest

Riël is absoluut door de wol geverfd op het specifieke vakgebied van senioren. Hij voelt haarfijn aan waar zijn publiek op dat moment naar verlangt en trekt alles uit de kast om hen een prachtige middag of avond te bezorgen. Dit kan voor een druk centrum zijn, maar ook gemoedelijk als huiskamerconcert.

Muziekparade van Riël de Groot

De Muziek Parade is een gezellige solo-show (vol Nederlandstalige hits, feestkrakers en luisterliedjes) die garant staat voor een afwisselende middag vol blije momenten en fraaie nostalgie – in hal, restaurant of evenementenzaal. Een feest der herkenning dat uitnodigt tot participeren. Naast intieme huiskamerconcerten en de muziekparade kun je ook kiezen voor onder andere het concept: Feest! Een energiek liedjesprogramma vol blije duetten en gezellige meedeiners, waarin Riël (samen met zangeres Marion) de senioren mee terug neem naar heuglijke gebeurtenissen zoals verjaardagen, bruiloften en vakanties. En zo is er nog meer, vraag gerust naar de mogelijkheden!

Riël de Groot boeken of inhuren

Het repertoire is zeer divers: van vrolijke feestpotpourri’s tot stemmige luisterliedjes en van sfeervolle croonersongs tot uitbundige inhakers. U kunt hits verwachten van o.m. Jan Smit, Shaffy & List, Bennie Neyman, De Deurzakkers, Guus Meeuwis, George Baker, de Beatles, Elvis, Abba, Sandra & Andres, Boney M. en André Hazes en vele anderen!
Riel is ook de aangewezen persoon om tijdens de sfeervolle dagen rondom de Kerst en Sinterklaas op te komen treden, uiteraard met een aangepast programma vol stemmige Sint- en Kerstklassiekers.
Ook op andere bijzondere dagen is er een aangepast repertoire denk aan Koningsdag, Moederdag, Allerzielen, Bevrijdingsdag of met Carnaval. Op verzoek kunnen liedkeuze en verbindingsteksten daarop worden toegespitst.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Riël de Groot boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie