0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Snollebollekes

Biografie Snollebollekes

Opgericht in 2014 is Snollebollekes uitgegroeid tot de populairste feestact van Nederland met hits als ‘Vrouwkes’, ‘De Vloer Is Lava’, ‘Springen Nondeju’ én, de grootste feesthit sinds bittergarnituur, ‘Links Rechts’.

Feestartiesten boeken of inhuren

In het VERONICA radioprogramma van Rick van Velthuysen is de eerste single “vrouwkes” ontstaan en dit werd gaandeweg een grote hit. Een jaar eerder, in 2012, hadden de heren Rick van Velthuysen en Jurjen Govers al eerder een bescheiden hits met de single “korte rokjes”.

Boek een artiest voor carnaval

Hierna ontstond het jaar erop, in 2013, de track “vrouwkes” welke vooral in het oosten van het land een hitje werd. Hier werd op ingehaakt door DJ Kicken (bekend van de single “ain’t no party like an alcoholic party” en broer van radio VERONICA DJ Patrick Kicken) en werd er een draaibare dj track gemaakt van “vrouwkes”.

coverbands en artiesten boek je simpel online

De opvolger “snollebolleke” werd de feestelijke opvolger en gezien het succes werd er naarstig gezocht naar een ‘gezicht’ voor de feestact. Jurjen wilde dit niet doen en daarom werd er gezocht naar een stage artiest.

Feestartiesten en carnaval artiesten

Deze werd gevonden in cabaretier Rob Kemps en werden de platen vanaf dat moment geproduceerd door de bekende feestdj Maurice Huismans, Jurjen Govers en Adrie van den Berk.

Snollebollekes boeken voor scherpste gage

Ook de lijst met successen van deze feestact puilt uit met prijzen als een Buma NL award, meerdere Party Awards, een top 2 hit in België, nummer 1 in zowel de Verrückte Top 538 van Radio 538 als de Q-Music Top 500 Van Het Foute Uur, gastartiest bij De Toppers en 300 live shows per jaar.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Snollebollekes boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties