0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dilana Smith

Biografie Dilana Smith

In 1997 maakte Nederland voor het eerst kennis met Dilana Smith. Als frontvrouw van de band CAZMELION met haar krachtige stemgeluid en haar keuze van cover repertoire werd CAZMELION een enorm succesvolle band. Overal zorgde de band voor een zeer enthousiast publiek in uitverkochte zalen door heel Nederland.

Een echt podiumbeest!

Begin 2000 bracht ze onder haar eigen naam Dilana Smith het album “Wonderfool” uit. Het album bezorgde haar drie hitsingle “Do You Now” en haar naam was gemaakt in Nederland. Dilana besloot met haar toenmalige echtgenoot mee te gaan naar Amerika en moest weer onderaan beginnen. Eerst in de muziekcafés en daarna in de belangrijke clubs. Ze neemt deel aan het Amerikaanse tv programma “Rockstar Supernova”. Meer dan 25.000 deelnemers namen het tegen elkaar op terwijl de juryleden Mötley Crüe, Metallica, Guns ‘N Roses en The Red Hot Chili Peppers voor de beoordelingen zorgden. Uiteindelijk werd Dilana 2e in dit programma. Haar naam was op dat moment ook gemaakt in heel Amerika. Zij verzorgde toen voorprogramma’s van Joe Cocker, Beth Hart en Aerosmith.

The Voice of Holland

Na haar successen aan de overkant van de grote plas  keerde Dilana terug naar Nederland. Zij doet mee aan het programma The Voice of Holland. Daarnaast heeft Dilana weer een band in Nederland waarmee zij optredens verzorgt. Dilana Rocks als nooit tevoren!

Dilana Smith boek je tegen de scherpste prijs

Gerelateerde artiesten bij Burolivemuziek.nl:

Anouk
Jett Rebel
Johannes Rypma
Vanderlinde Schwertman

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dilana Smith boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties