0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
David Benjamin

Biografie David Benjamin

David is afgestudeerd aan de Filmacademie Amsterdam en is nu werkzaam als cameraman en regisseur.

Toch houdt hij daarnaast heel erg van muziek maken. Hij is autodidact en heeft zichzelf gitaar leren spelen en zat een paar jaar geleden in een bandje genaamd The Relish.

Zelf gitaar leren spelen

Niet verkeerd. David schrijft muziek, omdat muziek geen vertaling nodig heeft. “Zoals je een letter eerst moet lezen voordat je er in je hoofd woorden en zinnen van kan maken, heeft muziek daarentegen de kracht direct bij mensen binnen te komen. Het staat in directe verbinding met onze gevoelens en emoties.

Naast het schrijven van liedjes hield hij zich bezig met het maken van videoclips. Dit bracht hem in contact met allerlei getalenteerde muzikanten. Zo ontstond er naast een hechte band met de leden van Chef’Special, ook een goede vriendschap met Jelte Tuinstra waarvoor hij de clips ‘Louise’ en ‘Tonight’ maakte. Ondertussen bleef hij onder de naam David Benjamin optreden met enkel een akoestische gitaar en ging mee als supportact op clubtour met Chef’Special.

Singer songwriter pur sang

In 2014 ligt alles eindelijk weer open voor David Benjamin. Los van oude wurgcontracten en bewapend met een berg aan folky popsongs, kan zijn muziek eindelijk de wereld in. Met zijn karakteristieke stemgeluid en sterke melodieën klinkt zijn muziek als een ideale soundtrack voor de zomer. In Maart gaat David Benjamin de studio in om zijn debuut-EP op te nemen met producer Bram Bol. Deze zomer zal de EP worden worden uitgebracht in eigen beheer.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je David Benjamin boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie