0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Antje Monteiro

Biografie Antje Monteiro

Antje Monteiro haar carrière kun je omschrijven als stormachtig en spectaculair. Antje startte haar carrière ooit in theaterproductie Jeans waarmee zij 2 jaar langs de theaters toerde. De sterke vocale capaciteiten in combinatie met haar ijzersterke uitstraling bleken de perfecte ingrediënten voor een méér dan succesvolle zangcarrière

Bekende zangeres boeken of inhuren

Avond aan avond stond Antje in het Scheveningse Circustheater op de planken.Antje speelde o.a. een hoofdrol in de komische musical Crazy Shopping en een hoofdrol in de Rock musical We Will Rock you. Antje speelde de sexy en krachtige rol van “Killer Queen”.

Boek een artiest

Als klap op de vuurpijl kreeg Antje, uit 900 kandidaten, de hoofdrol van Amneris aangeboden in de meest succesvolle musical die Nederland ooit heeft gekend: Aida. In 1998 werd zij uitgroepen door RTL4  tot “zangtalent ´98”.

Presentatrice

De KRO benaderde Antje voor de presentatie van het succesvolle muziekprogramma “Het Gevoel Van….”. De komst van Antje voerde het best bekeken programma van de Nederlandse TV naar een nog hogere dimensie en niet in de laatste plaats naar torenhoge kijkcijfers. Dat de combinatie van presenteren en zingen Antje op het lijf is geschreven, bewees ze méér dan ooit in “Het Gevoel Van….” waarin Antje wekelijks voor een miljoenenpubliek met diverse nationale-en internationale vedetten een muzikale reis maakt door een bepaald jaar.

Rasartiest

In 2009 is haar lang gekoesterde droom in vervulling gegaan: haar eigen Nederlandstalige album is inmiddels uitgekomen! 100 % Antje waarvan 3 singles de single top 20 haalden. In 2013 is Antje te zien in`Sterren dansen op het IJs, en komt haar 2e album uit. Daarnaast vertoont de agenda van Antje maar weinig lege plekken, aangezien Antje naast haar drukke TV-en theaterwerkzaamheden ook veelvuldig wordt gevraagd voor optredens in het land en het presenteren van diverse evenementen.

Antje Monteiro boek je tegen de scherpste prijs

Antje Monteiro is te boeken als zangeres, presentatrice en in combinatie met Romy Monteiro. Infomeer naar de uitgebreide mogelijkheden!

Gerelateerde artiesten op Burolivemuziek.nl:

Danny de Munk
Martijn Fischer
Martin van der Starre
Kim Lian
Tim Dousma

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Antje Monteiro boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties