0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bollebof

Biografie Bollebof

Bollebof geboren te Kaapverdische eiland São Nicolau is een rapper en zanger uit Rotterdam. Toen de jonge Eder Almeida Viera van het eiland in Nederland terecht kwam ontdekte hij het Rappen. Zijn jeugd bestond uit rappen en hij ontwikkeld een grote liefde voor de muziek. Hij begon rond zijn twintigste met teksten schrijven, zijn jonge talent werd al snel opgemerkt in Rotterdam.

ZwareJongenz

Binnen twee jaar na dat hij ontdekt was en de teksten van de rapper het publiek meer liet raken kwam hij terecht bij de ZwareJongenz, Eder Almeida Viera tekende en werd rapper Bollebof.

Zanger rapper boeken Burolivemuziek

Bollebof heeft door de jaren al veel samengewerkt met grote namen. Veel verschillende hits met bekende rappers, maar ook tracks opgenomen met onder andere Lange FransJayh en Gio.

Bollebof hits ✓

  •  Mi nina
  •  Als je van mij was
  • Angelo King- ft. Girlfriend, Babel-Ish
  • Swagg out

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bollebof boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties