0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jayh Jawson

Biografie Jayh Jawson

Jayh, of zoals zijn echte naam luid, Jaouad Ait Taleb Nasser, heeft een Antilliaanse moeder en een Marokkaanse vader. Al vroeg is Jayh bezig met muziek en in de kerk waar hij met zijn moeder heen gaat leert hij piano, keyboard en basgitaar spelen.

Hitsingle “Mooie Dag”

Met zingen begint hij in 2002, wanneer rapper Rocks hem vraagt om een refrein te bedenken voor een nieuw THC-nummer. Hij zingt zijn tekst in met het idee dat een echte zanger het straks over gaat doen, maar Rocks is dik tevreden met de demo-versie en houdt het nummer zoals het is. Vanaf dat moment begint Jayh wat serieuzer na te denken over een carrière in de muziek.

Talentvolle zanger

Zijn eerste grote succes behaalt hij in 2005 met de hit “Wat Wil Je Doen”, die hij samen met Reverse produceert en gedeeltelijk inzingt voor The Partysquad.

Daarna word het wat stiller totdat Jayh in 2008 een bijdrage levert aan het nieuwe album van Lange Frans en Baas B.

Samenwerkingen

in januari 2009 tekent Jayh een platencontract bij Top Notch en daarnaast maakt hij samen met Darryl een eigen radio-show bij Wild-FM.

In de zomer van 2011 kwam Jayh’s lang verwachte debuutalbum “Jayh Jawson” uit, waar zowel prachtige ballades als uptempo dancestracks op staan.
En in 2014 komt zijn bekendste track uit welke heet ‘Mooie Dag’.

Hits

Jayh Jawson werkt tevens veel samen met urban artiesten waaronder Dio, kleine vierzerik, Broederliefde, Childsplay, Ronnie Flex e.v.a.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jayh Jawson boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties