0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Peter Faber

Biografie Peter Faber

Wie Peter Faber boekt, boekt een multitalent die zowel Troubadour, accordeonist en presentator is en daarnaast smartlappenworkshops & klein muziektheater geeft.

Troubadour boeken

Als Troubadour is Peter Faber in zijn element en met hem kun je alle kanten op. Akoestisch zingend en spelend beweegt hij zich door het publiek en zingt van een Franse musette tot een spontane serenade aan de voeten van een lokale schone.

Solo artiest tegen scherpste prijs

Dreigen de emoties uit de hand te lopen bij een hartverscheurend levenslied, dan is er al weer een vrolijke meezinger ingezet. Op een sjieke receptie of in een Amsterdamse kroeg, of er nou in zijn moerstaal of Engels, Frans, Duits of Spaans gesproken wordt.

Breed repertoire

Aan u de keus: Calypso’s, zeemansliedjes, cumbia’s, smartlappen, chansons, cabaretliedjes, meezingers, tango’s, klassieke melodieën, folkmuziek, kinderliedjes, musette’s, tex-mex, levensliederen, sixties muziek, u kunt het zo gek niet verzinnen of het zit in het repertoire van Peter Faber.

zanger boeken voor scherp gage

Het liefst akoestisch tussen de gasten, maar eventueel ook versterkt vanaf een podium. En verzint u het wél zo gek, dan mag u het altijd even voorzingen.

Peter Faber is ook muzikant in o.a. Twips!

Smartlappen zanger nodig? Dan is Peter Faber jouw man. En hij verzorgt ook smartlappenworkshops.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Peter Faber boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties