0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Combo ‘Juice & Cigars’

Biografie Combo ‘Juice & Cigars’

De mooiste songs wisselen af van prachtige jazz ballads en swingende blues, tot een mooie soulplaat en de hits van nu. De nummers worden op een eigen manier, jazz vertolkt. Qua stijl is er veel mogelijk: jazz, blues, soul, bossa nova, pop en ballads. Uitmuntend voor een receptie, diner, bruiloft of feestje!

Jazz balleds, popsongs

De muzikanten hebben elkaar gevonden tijdens enkele opdrachten aan het Conservatorium. Ze hebben elkaar gevonden in het spelen van bekende stukken, waarbij ze deze toch op hun eigen manier wilden vertalen.

Trio boeken voor scherp gage

Al snel volgde de eerste boekingen. Inmiddels is ‘Juice & Cigars’ al meerdere jaren werkzaam en speelt op vele bedrijfsfeesten, huwelijken en privé feesten. Deze leuke combo is als achtergrondmuziek plaatsen. Maar, meer swingende stukken maken ook deel uit tot de mogelijkheden!

swingende blues

Wilt u een stijlvol muziek combo boeken voor uw receptie, bruiloft, borrel, diner of feest? Boek dan dit jazzy combo!
Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op!

Setting

Duo bestaat uit een pianist en zangeres.
Trio bestaat uit pianist, zangeres en saxofonist / contrabassist (naar eigen keuze)

NB. Dit betreft een concept met wisselende muzikanten en aangezien de prijs gebaseerd word op basis van aantal sets kan het voorkomen dat er verschil ontstaat in totaalprijs.
Vraag dan ook altijd naar de actuele scherpste prijs per opdracht.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Combo ‘Juice & Cigars’ boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie