0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Combo ‘Juice & Cigars’

Biografie Combo ‘Juice & Cigars’

De mooiste songs wisselen af van prachtige jazz ballads en swingende blues, tot een mooie soulplaat en de hits van nu. De nummers worden op een eigen manier, jazz vertolkt. Qua stijl is er veel mogelijk: jazz, blues, soul, bossa nova, pop en ballads. Uitmuntend voor een receptie, diner, bruiloft of feestje!

Jazz balleds, popsongs

De muzikanten hebben elkaar gevonden tijdens enkele opdrachten aan het Conservatorium. Ze hebben elkaar gevonden in het spelen van bekende stukken, waarbij ze deze toch op hun eigen manier wilden vertalen.

Trio boeken voor scherp gage

Al snel volgde de eerste boekingen. Inmiddels is ‘Juice & Cigars’ al meerdere jaren werkzaam en speelt op vele bedrijfsfeesten, huwelijken en privé feesten. Deze leuke combo is als achtergrondmuziek plaatsen. Maar, meer swingende stukken maken ook deel uit tot de mogelijkheden!

swingende blues

Wilt u een stijlvol muziek combo boeken voor uw receptie, bruiloft, borrel, diner of feest? Boek dan dit jazzy combo!
Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op!

Setting

Duo bestaat uit een pianist en zangeres.
Trio bestaat uit pianist, zangeres en saxofonist / contrabassist (naar eigen keuze)

NB. Dit betreft een concept met wisselende muzikanten en aangezien de prijs gebaseerd word op basis van aantal sets kan het voorkomen dat er verschil ontstaat in totaalprijs.
Vraag dan ook altijd naar de actuele scherpste prijs per opdracht.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Combo ‘Juice & Cigars’ boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties