0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Musique à la carte

Biografie Musique à la carte

Drie vlotte en charmante topvocalisten, 2 dames en één heer, zorgen voor het mooiste entertainment aan tafel. Top muzikaal entertainment van de bovenste plank.

Zangers en zangeressen boeken of inhuren

De gast kiest uit de muzikale menukaart zijn favoriete nummer, opent vervolgens het magische muziekdoosje, et voilà: Musique à la carte.

Bruiloftmuziek boeken voor scherpste gage

Dit is een Semi akoestische, maar onversterkte, act die in lengte kan variëren van 3 tot 30 minuten waarbij verzoeknummers op aanvraag zijn.
Zeer geschikt voor Diners, recepties, openingen en culinaire events.

Fotocredits: Melissa Scharroo, Capribee.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Musique à la carte boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties