0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Aristakes

Biografie Aristakes

Aristakes Jessayan, zoals zijn volledige naam luidt, is geboren in Athene, Griekenland kwam als 3-jarige kleuter met zijn van oorsprong Armeense ouders naar Nederland, waar hij op zijn 7-de jaar begon met pianolessen. Vanaf 1974 treedt Aristakes als pianist/ zanger op tijdens vele feesten/partijen in Nederland en ver daarbuiten.

Griekenland

Zijn eerste single “Sentimental Song” was zelfs AVRO’s Radio en TV-tip.
Begin jaren tachtig heeft Aristakes de Nederlandse top-40 gehaald met onder meer: “Don’t wanna live without you” en “Kom in mijn armen”, een duet met Ciska Peters.

Radio en tv

Als entertainer weet hij het publiek op zijn geheel eigen wijze te vermaken en zijn repertoire kan als allround worden omschreven.

Zijn specialisme is echter wel Neil Diamond en word dan ook wel de Nederlandse Neil Diamond genoemd.
Verder speelt Aristakes in de stijl van Elton John, Billy Joel, Charles Aznavour, Frank Sinatra, Ronan Keating, Michael Bublé, Sting, Robbie Williams, enz.

allround repertoire

Aristakes is nog altijd actief gebleven als pianist/ zanger op allerlei evenementen.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze rasartiest enorm veel ervaringen heeft opgedaan tijdens zijn optredens in het land.

Entertainer

Het hoogtepunt in zijn loopbaan als zanger was toch wel het live zingen van het Armeense volkslied voorafgaand aan de kwalificatiewedstrijd Nederland-Armenië op 30 maart 2005 in het PSV stadion voor SBS6.

In december 2010 werd Aristakes door Tineke de Nooij uitgenodigd voor een live interview in de Tineke Show op Radio 5 Nostalgia. Hierop kwamen veel positieve reacties binnen.

Ook gaat hij een muzikale samenwerking aan met Jan Vayne onder de naam “20 Fingers, 1 Voice!” en zullen binnenkort beide virtuozen hun eerste gezamenlijke optreden verzorgen.

Otis Redding lll

Aristakes treed ook op met Otis Redding lll, zoon van de legendarische Otis Redding. Vind hier meer informatie

Foto: Aristakes Jessayan / Amsterdam Today

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Aristakes boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties