0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Tommie Christiaan

Biografie Tommie Christiaan

Tommie laat momenteel iedere week zien dat hij over een zeer veelzijdig zangtalent beschikt, in de muzikale serie ‘Beste Zangers’ op NPO 1.
Hij oogst daarmee veel lof van zijn collega’s en van het grote publiek.

Bekende zangers

Naast het feit dat Tommie een veelgevraagde musicalartiest is, legt hij zich ook toe op een zangcarrière als soloartiest.
Tommie is bekend van zijn grote repertoire aan theaterrollen.

Bekend van theater en tv

Hij schitterde o.a. in High School Musical, Love Me Tender, Zorro, The Little Mermaid, Grease en HAIR.
De rol in Zorro had hij te danken aan het tv-programma ‘Op Zoek Naar Zorro’, waardoor hij bekend werd bij het grote publiek.

Bekende zanger boeken voor scherp gage

Met zijn krachtige stem heeft Tommie al menig publiek omvergeblazen.
Dat hij niet alleen kan zingen op de planken laat hij dan ook zien in het programma ‘Beste Zangers’ waarbij hij iedereen keer op keer verrast.

herkenbaar repertoire

Hij stopt de nummers van zijn bekende collega’s geheel in een eigen jasje en laat zo zien dat hij verschillende stijlen neer kan zetten. Zo zingt Tommie ook graag akoestisch en vormt hij samen met gitarist Nigel Schat het muzikale duo Tommie & Nigel.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tommie Christiaan boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties