0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Kim Lian

Biografie Kim Lian

Kim Lian is een duizendpoot.
In haar jeugd won Van der Meij diverse plaatselijke danswedstrijden. Ze deed regelmatig mee aan plaatselijke playbackshows, zoals op haar zesde en elfde bij de Mini-playbackshow van Henny Huisman.

Goede tijden slechte Tijden en Costa

Ze speelde o.a. in tv-series als Kees & Co, Goede tijden, slechte tijden, Bonbini Beach en Costa en presenteerde bij CallTV en Puzzeltijd.

Nadat het een tijdje stil was rond haar persoontje werd ze presentatrice van een (dan) nieuw programma van kinderzender Jetix, De Kids Top 20.
Voor dit programma kreeg ze de Gouden Stuiver.

Presentatrice Junior Songfestival

In 2006 presenteerde Kim bij Nationale Kids TV en presenteerde ze internationale finale van het 10e Junior Eurovisiesongfestival 2012.

Ik oktober 2003 scoorde Kim een top 10 hit met de single Teenage Superstar, afkomstig van toenmalige nieuwe album.

Naast zingen en presenteren spreekt Kim ook stemmetjes voor films in en speelt ze in Musicals.

Artiesten voorkomende uit het Junior Songfestival zijn o.a.
Ralf Mackenback
Mainstreet

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kim Lian boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties