0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Maribelle

Biografie Maribelle

Maribelle (daarvoor ook wel Marietje), geboren als Marie Lidwina Kwakman te Volendam op 4 april 1960.  Is een zangeres in hard en nieren, die vooral bekend werd door haar deelname voor Nederland aan het Eurovisiesongfestival van 1984.

Singles

We zetten special voor jou een aantal bekende singles van Maribelle op een rijtje.

• Come on over
• Jouw ogen
• Geef mij je hand
• Ik geef me over
• Ik wil jou
• Geef mij je hand

zangeressen tegen scherpste prijs boeken

Zoals we allemaal Maribelle kennen is het een prachtige vrouw en heeft zij ook een geweldige warme Volendamse stem. Daarmee imponeert ze iedereen in de zaal! Marietje is medeoprichter van de band Spryng, die vele singles en het album For All Seasons maakt. In deze tijd verandert ze haar naam in Maribelle.

Volendamse zangeres boeken

In 1981 doet Maribelle mee aan het nationaal songfestival: ze zingt ‘Marionette’ en ‘Fantasie’. ‘Marionette’ wordt op single uitgebracht en behaalt een top 40-notering. Daarna doet zij mee met het liedje ‘Ik Hou Van Jou’ gaat Maribelle naar het Eurovisie Songfestival in Luxemburg, ze eindigt op de 13e plaats.

‘Ik Hou Van Jou’ behaalt de 33e plaats in de top- 40 en wordt ook in het Duits, Engels en Frans uitgebracht. De band Spryng stopt in 1991, Maribelle besluit solo verder te gaan.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Maribelle boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties