0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Aliyah

Biografie Aliyah

Aliyah Kolf (Almere, 9 december 1999) is een Nederlands zangeres en actrice die in 2011 het vierde seizoen van Holland’s Got Talent won met ruim 35 procent van de publieksstemmen.

zangeres boeken

De jury, bestaande uit Gordon, Patricia Paay en Dan Karaty had tijdens de finale een adviserende rol. Robert ten Brink noemde die taak jammerlijk mislukt, omdat de jury tijdens de 2.5 uur durende liveshow zelf van de ene verbazing in de ander viel.

Winnares Holland’s Got Talent

De 11-jarige zangsensatie Aliyah was met een cover van de Whitney Houston klassieker I who have got nothing al snel een favoriet en na een zinderende finale won zij het 4e seizoen van de talentenshow.

Tijdens de uitreiking informeerde presentator Robert ten Brink grappend hoe het met Aliyahs rijbewijs stond, ze krijgt namelijk ook nog een gloednieuwe auto.

Actrice en zangeres

Vanaf 18 juni 2014 was Aliyah te zien zijn in de bioscoopfilm Heksen bestaan niet, haar acteerdebuut.
In september 2015 kwam haar nieuwe single uit: Ongelofelijk.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Aliyah boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties