0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Kraaien

Biografie De Kraaien

De Kraaien, we hebben het over de gemaskerde heren Prins Clit in Paanham & Bernd Ganzebev.
Met hun onnavolgbare teksten op hun keiharde beats weet je soms niet of ze het nou menen of dat je in de zeik wordt genomen. Vermakelijk is het in ieder geval. En oh oh, wat ziekelijk hard zijn die beats.

De Kraaien boek je voordelig bij burolivemuziek.nl 3Ik vind je lekker

De Kraaien is een Nederlandse rapformatie, die in 2012 bekend werd door de single ‘Ik vind je lekker’

Entertainment en Rock & Roll

Afgelopen zomer trokken ze door het Nederlandse festivallandschap met hun opruiende show vol entertainment en rock & roll.
Onlangs tekenden ze bij platenmaatschappij EMI. Ik ben bang dat we in de toekomst nog een hoop ongein en vuige beats kunnen verwachten van deze eigenzinnige Haagse groep.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Kraaien boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties