0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Melissa van Belleghem ceremonie en bruiloft zangeres

Biografie zangeres Melissa van Belleghem

Als een echte ‘sucker for romance’ is allround en professioneel zangeres Melissa van Belleghem ook een fantastische ceremonie zangeres. Of, zoals we het tegenwoordig noemen, een veelgevraagde ‘weddingsinger’!

Ceremonie zangeres

Met liefde en de juiste emotie zingt Melissa als bruiloft zangeres met de warme klanken van haar stem de mooiste liedjes op jullie grote dag. Met haar meer dan 20 jaar ervaring als zangeres, waarvan 15 jaar als ceremonie zangeres, weet deze bruiloft zangeres jullie van begin tot eind mee te nemen in de romantiek van de door jullie uitgekozen liedjes. Muzikaal bekleedt Melissa jullie liefdesverhaal, en zingt zij de door jullie uitgekozen liedjes om deze dag nóg completer, nóg mooier en nóg onvergetelijker te maken.

Taart & Toast/Receptie/Dinner

Wordt de ceremonie gevolgd door een taart en toost, receptie en/of diner? Maak de sfeer compleet en sluit de livemuziek van bruiloft zangeres Melissa hierop aan na de ceremonie.

Melissa boeken voor het scherpste gage

Ceremonie zangeres Melissa boek je solo voor jullie ceremonie, maar indien gewenst is zij ook te boeken met pianist en/of gitarist. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Klik hier voor meer informatie over Melissa van Belleghem als Allround zangeres.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Melissa van Belleghem ceremonie en bruiloft zangeres boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties