0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
José Hoebee

Biografie José Hoebee

José Hoebee vormde samen met Marga Scheide en Patty Brard de meidengroep Luv, die eind jaren 70, begin jaren 80 enkele grote hits scoorde.
Niet lang na het vertrek van Patty viel de groep uit mekaar en ging José op de solotour.

You’re the greatest lover

José zal tijdens haar optredens in het land nog wel enkele van de luv nummers ten gehore brengen. De sound van de jaren 70 en 80.

In 1993 stopte Hoebee met haar carrière maar 10 jaar later begon ze met een comeback en kwam er in mei 2009 een duet met Anny Schilder, getiteld Be My Baby.

Allround repertoire

Na het overlijden van haar maar Will Hoebee, verhuisde José vanuit België terug naar Nederland en begon weer met optreden.

Naast solo, treed José Hoebee ook weer op met LUV’.  Hier vind je meer info

 

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je José Hoebee boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties