0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Gurbe Douwstra

Biografie Gurbe Douwstra

Gurbe Douwstra is een Friestalig singer/songwriter, die sinds 1998 in eigen provincie regelmatig optreedt. Er is tot nu één cd van hem verschenen met als titel ‘Dizze Stoarm’. In het dagelijks leven is hij radio-presentator bij de Regionale Omroep in Friesland.

Fryske troubadour en Singer Songwriter

Gurbe Douwstra (Drachten, 17 februari 1954) startte na het gymnasium en zijn militaire diensttijd een opleiding als accountant. Hij stopte daar al na korte tijd mee en kwam bij toeval in de journalistiek terecht. Als verslaggever werkte hij bij enkele kranten in Groningen en Friesland.

Omrop Fryslân

In 1981 werd Douwstra verslaggever bij Omrop Fryslân. Later werd hij er muziekredacteur. Al enkele jaren presenteert hij diverse radioprogramma’s bij Omrop Fryslân.

 

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gurbe Douwstra boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties